Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Başkan Sarı: AVM'ler, küçük esnafın canına okudu!”

Başkan Sarı:  AVM

Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazalar Yasa Tasarısı, TBMM Başkanlığına sunuldu. Fiili satış alanı 400 metre karenin üzerinde bulunan hipermarket ve grossmarketlerin içinde olduğu büyük marketlerin, pazar günü ve resmi tatillerde müşte

Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazalar Yasa Tasarısı, TBMM Başkanlığına sunuldu. Fiili satış alanı 400 metre karenin üzerinde bulunan hipermarket ve grossmarketlerin içinde olduğu büyük marketlerin, pazar günü ve resmi tatillerde “müşteri trafiğine kapatılması” gündeme geldi.
Konuyla ilgili düşüncelerini açıklayan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, bu uygulamanın gerçekleşmesinden yana olduğunu belirtti. “AVM’ler ve büyük marketler, küçük esnafın canına okudu” diyen Sarı, şu değerlendirmede bulundu:
“Daha önceki belediye başkanlığım döneminde, küçük esnafımızı korumak adına Erdek’teki AVM’ler ve büyük marketlerin, kışın saat 20.00, yazın ise 21.00’de kapatılması uygulamasını getirmiştim. Ancak, AVM’ler ve büyük marketler, bu uygulamayı mahkemeye taşıdılar. Mahkeme de, uygulamamızı, Anayasa’nın eşitlik ilkesine aykırı bularak iptal etti.”



erdekli
15.12.2014 14:06:00
gitme avm`ye sayın sarı oralara gidip bowling turnuvası yaparsın çoluğun çocuğun avmlerde yaşar utanmadan hala konuşuyorsun. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama utan kendinden.

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı